Terug naar het hoofdpaginasssssssss

 

BREDA

 

Gegarandeerd vaste prijzen.

Wij garanderen dat je niet alleen je rijbewijs haalt, maar dat ook zonder extra kosten aan rijlessen of herexamens doet. Je bent dus verzekerd van je rijbewijs zonder het risico om steeds maar weer te betalen voor extra rijlessen en/of praktijkexamen. Zo'n praktijkexamen kost namelijk al gauw honderden euro's. En dan heb je nog niet eens betaald de extra rijlessen

Rijschool Planet heeft voor iedereen een passend lespakket. Of je nou jong of oud bent, vrouw of man bij Rijschool Planet maakt het niet uit. Er is zeker een lespakket dat bij jou zou passen. Is het niet zo dan gaat Rijschool Planet samen met jou een op-maat gemaakte pakket samenstellen.

Studenten:

Ben je student en in het bezit van een OV studentenkaart of studentenpas dan krijg je nog eens 5% Xtra korting op onze lage prijzen. Neem snel contact op of schrijf je in. Maak gebruik van deze acties, want ze zijn tijdelijk.

Onze Lespakketten plus advieswijzer:

Ben je goed in het autorijden en heb je al wat ervaringen mee, dan kun je voor het pakket van 10 rijlessen kiezen.

10 Lessen

Inclusief 1 examen

Slechts voor €515,-

Ben je iemand die wil snel slagen en leert snel, dan kun je kiezen voor het volgende pakket.

20 Lessen

Inclusief 2 examen

Slechts voor €990,-

Ben je iemand die niets weet van autorijden, dan kun je gaan voor het volgende pakket.

30 Lessen

Inclusief 2 examen

Slechts voor €1.260,-

Rijschool Planet is helder als een glas. Na een GRATIS les van 60 minuten wordt je door een van onze rij-instructeurs geadviseerd welk pakket bij jou het beste past.

Losse lessen

Ben je iemand die af en toe wil lessen en per les betaalt, dan kan je het beste voor losse lessen kiezen. Je lest wanneer je maar wilt en maakt telkens een nieuwe afspraak.

 

Samenvatting van onze lespakketten:

Attentie:

Voor het aanvragen van praktijkexamen heb je wel een geldige Theoriecertificaat nodig.